Du er her:

Cykellegeplads-skitse-655-120

Book en landskabsarkitekt - gratis gennemgang til skoler, institutioner, plejehjem mv. 

Trænger jeres legeplads, plejehjemshave eller uderum til ny energi og fantasi? Bestil gratis inspiration og sparring med en af vores landskabsarkitekter og få mest muligt anlæg for pengene. 

Få et par professionelle øjne på jeres udeareal med en uforpligtende gennemgang hos HedeDanmarks specialafdeling for legepladser og uderum. Vores landskabsarkitekter har stor erfaring med områder til f.eks. leg, læring, afslapning eller sansestimuli og kender alle redskaber i ”værktøjskassen”.

Udfyld formularen for at booke et gratis og uforpligtende møde:

Bemærk: Alle felter markeret med * skal udfyldes. 

Send


Dine persondata videresendes ikke til 3. part og er nødvendige, for at vi kan kontakte dig med henblik på møde, rådgivning og evt. tilbud. Herefter slettes dine data. Kontakt webmaster@hededanmark.dk for at få slettet, rettet eller udleveret dine data. Læs mere om, hvordan vi beskytter dine data.

Hvad sker der, når jeg har booket en gennemgang?

En af vores landskabsarkitekter kontakter jer for at aftale et tidspunkt. Sammen gennemgår vi udearealet og giver jer uforpligtende sparring om mulighederne. Hvad så derefter? Hvis I ønsker at gå videre med jeres projekt, kan vi udarbejde et skræddersyet tilbud og hjælpe jer med alt fra fondssøgning og skitser til etablering af grønne områder, belægninger og faciliteter. 

mode-landskabsarkitekt-800
lejrbaal-small


 

Nyhedsbrevstilmelding-legelandskaber

© HedeDanmark a/s | Kokholm 3 | 6000 Kolding | CVR 27623549 | Kontakt osCookies og privatlivspolitikker