Du er her:

Ud på legepladsen – for det har I godt af

Udendørs er der rum til, at børn kan udvikle og udfordre deres personlighed, føle efter og finde ud af, hvor de godt kan lide at være.

Legen er midlet, og HedeDanmark indretter legepladsen, så den bliver en stimulerende ramme.

Vi indretter legepladsen, så I kan bruge den som ekstra ”stue” i dagligdagen. Der skal være læ og ly – både for regn og sol. Og der skal være plads til både den stille leg tæt ved børnehaven eller vuggestuens personale og den vilde leg lidt længere væk – her taler vi om legepladsens zonering.

Unikke legepladser til vuggestuer og børnehaver

Vores mål er at skabe helhedsløsninger, hvor terræn, beplantning og legeredskaber tilsammen danner et legelandskab. For os er legepladens rum af største betydning, og vi prioriterer dem mindst lige så højt som legepladsens redskaber. Balancebomme kan integreres i en overgang mellem to belægninger – og legehusene kan bygges af jord og planter.

Alle anlæg er unikke og designet ud fra eksisterende kvaliteter på legepladsen samt jeres drømme og ønsker. Fælles for arbejdet med legepladser i vuggestuer og børnehaver er, at børnene skal mødes på deres niveau. De skal udfordres på motorikken og stimuleres på balance- og vestibulærsansen. Det kan gøres på rigtig mange måder!

HedeDanmark hjælper jer med at få det bedste ud af de givne vilkår på legepladsen. Hvordan er jeres værdier – og hvordan skal de afspejle sig på legepladsen?

Uafhængige

Vi er uafhængige af indkøbsaftaler og særlige forhandlere. Vi har selvfølgelig præferencer på kvalitet og funktion, men vores udgangspunkt er, at vi shopper blandt de bedste og anvender de redskaber, der passer til opgaven. Hvis I er forpligtet til at benytte særlige leverandører af legeredskaber, finder vi således også en løsning på det.  

Trappe op og trappe ned - Trappen som legested. Børnehaven Sct. Anna i Aarhus ved, hvad vi mener! Trapper i mange størrelser og i forskellige materialer.
Grønt gyngerum - En verden for sig og alligevel i kontakt. Institutionen bør deles op i mange rum – hvert sted har sine lege...

© HedeDanmark a/s | Kokholm 3 | 6000 Kolding | CVR 27623549 | Kontakt osCookies og privatlivspolitikker