Du er her:

Grønne områder – Familieudflugt, fangelege og det første kys

Byens og boligområdets grønne områder og pladser er vores fælles rum. De skal fungere som ramme for dagligdags, men også mindeværdige stunder.

Både boligforeningers og de kommunale offentliges parker og pladser skal kunne rumme os alle uanset alder og behov. I en samfundsmæssig kontekst har de en vigtig funktion som brobyggere mellem forskellige kulturer, aldersklasser og grupperinger. Det stiller store krav til attraktionsværdi og indretning. Der skal være noget at kommer efter!

Identitet, genkendelighed og vartegn

citat_tegn.jpg  
Vi mødes ved haleroret, på månen, i plutoringen…"
 

Opfindsom indretning og møblering af de grønne områder skaber identitet og oplevelser. Vi kender det fra den romantiske haves ”follies” – grotter, springvand og skulpturer. I en moderne version er legefigurer og skulpturer på samme måde med til at gøre steder særlige, så vi kan indtage dem og gøre dem til vores. 


Mon ikke også man passer bedre på et sted med betydning…

HedeDanmark har et stort netværk af kunstnere, håndværkere og idémagere, der kan give jeres grønne områder identitet og værdi.

En af vores styrker er kombinationen af landskabsarkitekter og anlægsgartnere i samme team. Vi har gode erfaringer med at indgå i samarbejde med kommunale parkforvaltninger og boligforeninger. I et samarbejde med os som totalentreprenør er vejen til udførelse kort og ukompliceret.

Haleror - Fortællingen om et nedstyrtet fly danner fantasirammen om dette sted i en af Aalborgs parker.
Mødregruppe på tur - Byen og boligområdernes grønne områder er den perfekte ramme for uformelle sammenkomster.

© HedeDanmark a/s | Kokholm 3 | 6000 Kolding | CVR 27623549 | Kontakt osCookies og privatlivspolitikker