Du er her:
Til nyhedsoversigten
Overskrift:
Fra græsmark til cykellegeplads på få måneder (video)
Publiceringsdato uden tid:
12-11-2015
Intro:
Følg med i processen og hør overvejelserne ved tilblivelsen af Cykelmyggens Cykellegeplads på Trørødskolen i Rudersdal Kommune nord for København.
Brødtekst:

En ny film gør det muligt at se, hvordan en græsmark i Trørød med hjælp fra HedeDanmark og Skælskør Anlægsgartnere blev forvandlet til en frodig og eventyrlig lege- og læringsplads med kæmpenæse og myretue. En proces, der stillede høje krav til fagligheden i arbejdet med bl.a. gummi, træ og beton ved skabelsen af figurer fra Flemming Quist Møllers kendte Cykelmyggen-univers.

”Jeg blev først og fremmest glad for, at de vil bruge mine figurer. En cykellegeplads er en rigtig god idé, og det er vigtigt, at ungerne meget tidligt lærer at styre cyklerne og kender trafikreglerne,” siger tegner og forfatter Flemming Quist Møller, der har været medspiller i den kreative proces.

Cykellegepladsen er etableret af HedeDanmark i totalentreprise. Både Cykelmyggen Egon og borgmester Jens Ive fra Rudersdal Kommune var på plads ved indvielsen d. 26. august 2015. Læs mere om indvielsen her.

Se cykellegepladsen blive til virkelighed: 
 

Kontakt / Forfatter:
Vis Spot 1 - Højre kolonne:

Cykelmyggen-19-800x


Se også filmen fra indvielsen af cykellegepladsen:

 

Hvordan får I jeres egen cykellegeplads?

Kontakt en af HedeDanmarks landskabsarkitekter for at høre mere om mulighederne.

© HedeDanmark a/s | Kokholm 3 | 6000 Kolding | CVR 27623549 | Kontakt osCookies og privatlivspolitikker