Du er her:

Uderum i totalentreprise

Vi planlægger og anlægger unikke udemiljøer: F.eks. legepladser, skolegårde og sansehaver. Vores arbejdsform er totalentreprisen, som betyder, at vi tegner og anlægger i en samlet proces. Det giver mening for vores kunder og os selv, at sagsgangen bliver så kort og ukompliceret som muligt.
 

Se her, hvilke dele et samarbejde med os består af...

Anlægsgartner med erfaring
Virksomheden er startet i 1995, hvor Anlægsgartner Gruppen ApS blev stiftet. Senere blev vi kendt som AG Gruppen og AG Leg, og vi blev hurtigt blandt landets førende rådgivere og anlægsvirksomheder inden for indretning af  lege-, lærings- og opholdsarealer til børn og unge. Med tiden er også ældre- og plejesektoren kommet til, ligesom vi har erfaring med fængsler og krisecentre.

HedeDanmark

I 2008 blev AG Gruppen en del af HedeDanmark a/s, som er en af Danmarks førende service- og handelsvirksomheder inden for det grønne område. Selskabet er ledende inden for pleje, udvikling og levering af serviceydelser til skove, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne.

Solide løsninger på drift og vedligehold

Med solidt afsæt i anlægsgartneriet er det naturligt for os at rådgive om planter og inventars vedligehold – også efter vi har forladt byggepladsen. Hvis I ønsker det, kan vi formidle en kontakt til HedeDanmarks driftcentre, der varetager vedligehold af grønne områder i hele landet.

Læs mere om vores grønne service her…

Mød teamet fra legelandskaber.dk
 
Hold-foto-legelandskaber-800

Fra venstre: byggepladsleder Jonas Keil, landskabsarkitekt Louise Langschwager Jensen, landskabsarkitekt Lene Lunghøj, teknisk designer Tina Bihl, regionschef Bo Vinther-Jensen og landskabsarkitekt Louise Kissmeyer. Læs mere om dem på vores kontaktside.

 

© HedeDanmark a/s | Kokholm 3 | 6000 Kolding | CVR 27623549 | Kontakt osCookies og privatlivspolitikker